Nie je fotografia ako fotografia.

Nie je fotografia ako fotografia.

Pokial Vám ide o kvalitu ste správne ....

Tak tu Vám chce rozpísať menšie postrehy s našich dlhoročných skúsenosti kde si poviete že Vám je jedno kde si fotografiu vytlačíte.

Tu chcem hlavne zdôrazniť, že nieje spoločnosť ako spoločnosť. Ak to bude Slovenská tak pomôžete nám Slovenským podnikateľom a my naše zárobky necháme na Slovensku.

Pokiaľ to bude zahraničný reťazec, tam je tiež dobrý výber len tam sa ťažko dovoláte pravdy keďže ide o zákazkovú výrobu a poštovné pre Vás bude „zaujímavé“ určite. Samozrejme je veľa skvelých spoločností a ochotných pomôcť .. takýchto sa držte.

Keď sa to vezme tak jednoducho, áno vytlačiť si to môžete aj doma na obyčajnej tlačiarni za 70 eur kde si dokúpite fotografické papiere za niekoľko desať eur a idete na to …

Si poviete, no a pekne si to vytlačím sám a ušetrím si troška grošov.

Práve ste sa dostali do omylu ...keď si zoberiete že si len kúpite tlačiareň s štartovacími „kartridžmi“ a papier dostanete sa ľahko sumu možno 100 Eur …

Pri tejto sume už môžete mať profesionálne vytlačené na kvalitnom papieri bez akýchkoľvek problémov ktoré sú vždy na atramentových tlačiarňach 1000 ! kusov 9x13cm alebo 700 fotografií o rozmere 10x15cm pri našich cenách.

Dobre, poviete si ale tlačiareň mi ostane a môžem si vytlačiť kedy chcem znova.

No až tak pravda to nieje, síce vám tlačiareň ostane ale atrament v cartridge sa určite pri množstve 100ks a viac fotografií minie. Tak si skočíte kúpiť nejaké 12 až 20ml cartridge kde znova ak si zoberiete originál keďže chcete si kvalitne vytlačiť svoje spomienky a zážitky len jeden bude stáť cca 10 Eur .. treba Vám 4, nechcete prestať tlačiť v polovici … v zásobe je nutné mať jeden kus farby. Tak je tu plus cca 40 Eur no a netreba zabudnúť na papier …. kúpte si tiež do zásoby keďže tlačiareň si časom zašpiní tlačiarenskú hlavu a musíte začať proces čistenia … tam prídu nejaké male nepodarky na fotografiách ale atrament pôjde vo veľkom do zásobníka na odpad.

A tu sme sa dostali zhruba k záveru, pokiaľ tlačiareň nepoužívate pravidelne hlava zaschne určite a pokiaľ tlačiareň používate pravidelne určite za upchá nejakou mikro nečistotou s papiera ..

Toľko k tlači fotografií doma na lacných tlačiarňach … pri dnešných cenách tlači v fotolaboch fotografie sa určite neoplatia tlačiť doma.